2009. május 31., vasárnap

Szenvedésünk hatátalan

Nagyon áldom az eszem, hogy reggel kimentünk kicsit sétálni a kertbe. Délutánra nem hogy jobb lenne az idő, de most még szakad is az eső. Kicsik kb fél óra alatt kipihenték a reggeli sétát, és szinte megállás nélkül gyalázzák egymás lelkét. Ezt az egészet Csülök is megkoronázza, mert szeretne beszálni a buliba és nem érti, hogy miért mondom neki, hogy:

- Csücsi te nem ebbe a súlycsoportba tartozol !

Talán ma jobb lesz ?

Ma talán kicsit szárazabb, naposabb, szélcsendesebb, és főként melegebb idő várható, mint azelmúlt napokban. Kicsik már kezdenek tombolni, mert hiányzik nekik a kert. Szóval nem kockáztatok semmit már korán reggel (amíg az időjárás megfelelő) elvittem őket egy "nagy körre" a kertben, hogy elfáradjanak, mert már igazán nem bírunk velük. Jelenleg a nagy kör még csak a fél házat jelenti és kb. 10-15 percig tart. Tudom ez még komolytalan, de nekik már ez is elég ahoz, hogy most itt aludjanak a szobában.
Amúgy is nagy események történtek. A kispasinak felált már mindkét füle, és végre meghallotta, hogy ha nem hajlandó talpra állni, és menni, akkor szándékomban áll, hátrakötni a sarkait. Hmmm. Ez elég hatásos fenyegetésnek bizonyult, mert ma már szalad mint a nyúl. :))) Csak győzzem elkapni.



A lányok

Az én lányom


Ez is az én lányom. Igen, a szemei sem állnak jól.




Ő is az !


A kispöcsös a szép álló füleivel.



Nagyon komoly vagyok !



A másik cunás

Kiskertész, avagy a növekedés szabályozás





A hármak bandája


Tudok szaladni is !



Másfél fül az én kutyám :)

Ugye nem látsz engem ?

Ez sem kell ide !



2009. május 30., szombat

Hol van itt a nyár ?

Ma olyan hideg van, hogy a fenekünk is befagy. Mivel ma el kellett mennem itthonról, még kabátot is vettem. Jaj. Utálom a hideget főleg ilyenkor. Barátaink még be is gyújtottak egy kicsit. Ez szörnyű. Délután szerettem volna kicsit molyolni a kertben, de két cserép eper elültetése után feladtam, mert már a fülemim is fájtak a hidegben. Én ezt kérem szépen nem akarom.

Pesten voltunk tenyészszemlén, és ott találkoztam (nem skótos) kutyás ismerőseimmel. Ők is elismeréssel nyilatkoztak a cikkről. Háááááát igen, tényleg a szakma kedvence a skót terrier.


TKOK CAC

Ismét kiállítást rendeztek a Strázsa KK területén. A bírálatokat: Sanja Momcilovic Bognic (SRB) végezte. Ez úton gratulálunk az elért eredményhez Ozzynak és gazdáinak !
Ozzy Osbourne du Moulin de McMonique - K1,CAC, HFGY


Sajnos képet megint nem kaptam, pedig István a gazdi megígérte ! Fekete pontot neki !

2009. május 28., csütörtök

Megjelent

Nagyon nagy izgalommal vártam az "a Kutya" megjelenését. S végre itt van, végre kapható ! Ajánlom mindenkinek, aki a Skót Terrier fajta után érdeklődik.



2009. május 24., vasárnap

Kicsi vagyok én .............

...... de már nagyon nőnek ! Sőt most már kezdenek rosszalkodni is. Szerdán már elmúltak négy hetesek.