2011. október 30., vasárnap

Happy Halloween

Idén is eljött Elza kedvenc ünnepe. Igaz, hogy mindegyiket szereti, amiben különlehes falatokhoz lehet hozzájutni, de azért ez mégis más mint a többi. Szóval ma töklámpásokat faragtam, sok sok segítséggel. Mindenki részt akart venni ebben a tevékenységben. Hisz ez megint egy jó kis balhéra okotadó történet. Az első kettőnél hagytam, hogy a malac segítsen, de mind megette a tökök belsejét, és a kieső darabokat, mikor már a hasa megint a földet súrolta, akkor családunk, a malac eltávolítása melett döntött. Ebből megint hatalmas visítás kerekedett. Ettől a kutyák ismét felpörögtek, és harc lett a vége.



Kérek még !

Még, még, még !

Ez nagyon fincsi

Bírok még enni




A tökfej

Éhes kismalac aludni tért.

2011. október 6., csütörtök

Ez is megérkezett.

Nagy örömömre végre kézhezkaptam az Aranykoszorús Mestertenyésztői oklevelemet, a vele járó plakettel együtt. Tenyészetünk hazánkban elsőként érte el ezt a címet is skót terrier fajtában. Nagyon nagy köszönet a gazdáknak, akik a kiállításokon bizonyították kutyáink kiválóságát, és összegyűjtöttek annyi győztes címet, hogy kennelünk megkapta ezt az eredményt. Továbbá köszönetet szeretnék mondani azoknak a külföldi skót terrier tenyésztő barátaimnak, akik rengeteg hasznos tapasztalatot, tippet, praktikát osztottak meg velem, hogy kutyáim minnél szebbek, egészségesebbek, eredményesebbek lehessenek. 


2011. október 4., kedd

Rómát látni és .........

Ez egy mese molt. Róma gyönyörű, és biztosvagyok benne, hogy ide még többször is visszatérek. Sajnos most csak annyi időnk volt, hogy átrohanjunk a városon, és a nevezetességeket kívülről megcsodáljuk. Nagyon nagyon tetszett ez a lüktető város, úgyhogy a Trevi kutat jól telidobáltam apróval, hogy biztosan viszatérjek. :))