2008. június 1., vasárnap

Kutyások napja az Erzsébetvárosban

Zolee & Tytus

Lilla & Henrietta


Lilla & Zsófia & Tytus


Lilla & Tytus


Ma egy forró napot töltöttünk Budapest VII. kerületében, ahol megrendezésre került a Kutyások napja ! Lehetőséget kaptunk, hogy kedvenc fajtáinkat népszerűsítsük az érdeklődők körében. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg baráttal, ismert és ismeretlen ismerőssel találkoztunk. Nagyon nagy számban érkeztek a látogatók, akik sorra csodálták a résztvevő kutyáka, kutyáinkat. Mi is, de leginkább négylábú gyermekeink rettenetesen elfáradtak, de azt gondolom, hogy megérte ezt a napot erre szánni. Megismerkedtünk Vincze Lillával (Napoleon Boulevard) és Ganxsta Zolee-val, akik szintén nagy kutyabarátok !
Tytus egész nap kézről kézre járt, és gyűjtötte hódolói táborát. Henci kiélhette házőrző hajlamait. De leginkább a nagy kutyákra támadt. Zsófi meg csak bámult megszeppenve a nagyvilágba "Jézusom mi van itt ?". Rengeteget beszélgettünk, nevettünk, szóval jó volt nagyon.

Külön köszönöm Dórának, hogy kisegített, és haldokló gépem helyett képeket készített nekünk!

2 megjegyzés:

3M írta...

Nagyon jók a képek :) Bár megjegyzem, nagy felelőtlenség volt Tytust csak így idegenek kezébe nyomni, annyira édes az a kutyus, hogy egyszer majd valaki jól elszalad vele :)

McMonique Kennel: írta...

Az a helyzet, hogy most is többen jelentkeztek érte, hogy a kis árvát örökbefogadnák. :))