2011. június 4., szombat

János Vitéz Napok

János Vitéz napokat tartanak itt Ráckevén. Ez a rendezvény sorozat magában foglalja már második éve, a "Ráckeve Szépe" kutya szépségversenyt. Ide leginkább a helyi és környébeli kutyusokat nevezik, de volt aki pestről érkezett. Több kategóriában lehetett nevezni a kutyusokat, de a gyerekekre is külön gondoltak, mert számukra külön kvíz kérdéseket tettek fel a szervezők. Na és rólunk felnőttekről sem feletkeztek el, mert tombolával kedveskedtek nekünk. Mi nem neveztünk, de úgy gondoltuk, hogy érdemes lesz kimenni kicsit szájtátizni, kutyásokkal beszélgetni, illetve a kutya gyerekeinknek egy remek szocializációs program.

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, hatalamasakat beszélgettünk újdonsült kutyás ismerőseinkel. Barátaink közül hívtunk párat, de sajnos senki nem ért oda a rendezvényre. Na nembaj, majd jövőre.

Döbbenetes volt számomra (régi kiállítási ember), hogy egy ilyen apró rendezvény nevezési létszáma, igen csak karcolja, egy-két magyar kiállítás nevezési létszámát. Nagy nagy hajrá, és gratula a rendezőknek. Mi biztosan jövőre is kimegyünk, ha lesz rá lehetőségünk.














Nincsenek megjegyzések: