2011. május 4., szerda

Adriatic Cup 2011

Hétvégén Montenegróban jártunk, mert három napon keresztül hat kiállítást rendeztek a szomszédos országokkal közösen. Nagyon nagy bulinak igérkezett ez a hétvége, kihagyhatatlan lehetőséggel, mert a nevezési felhívás szerint a győztes kutyák azonnal megszerezhetik a rendező négy ország championátusát. Gondoltam miért hagynék ki egy ilyen megmérettetést, és be is igazolódtak reményeim.

Montenegró egy nagyon fejlődő csodás tengerparti ország. Szemmel látható az anyagi fejődés az országon. Nagyon igényes részeleket lehet felfedezni az utcákon, tereken, házakon. Minden épül, szépül és fejlődik. Igaz a közizlés még nem az igazi :)

A kiállítást is egy igényesnek mondható helyen rendezték meg. Sajnos az időjárás keresztül húzta mind a rendezők, mind a kiállítók számítását. Másfél napon keresztül folyamatosan szakadt az eső. De időnként olyan intenzitással, hogy még a bugyinkból is folyt a víz. Mivel interneten előre már megnéztem a meteorologiai előrejelzéseket, azért ez az esőzés nem ért váratlanul. Volt mit elővegyek a bőröndől. :)

Mindegy ennek ellenére a két nevezett kutyám nagyon ügyesen szerepelt, és teljesítette a feladatát. Összeségében, jól utaztunk, jó volt a szállásunk, és még nyertünk is.

Sajnos képeket nem tudtam készíteni, sem a konkurens kutyákról, sem a városról, mert tényleg pocsék volt az idő, és a délutáni kiállítások úgy elhúzodtak, hogy a szállásunk felé vezető úton mindíg sötét volt. Csak azért, hogy egy pettyet mentsem a mundér becsületét, a kompon csináltam pár borus búcsúképet. Ime:




Eredmények:


Lynnsto Stand and Deliver


30.04.2011. Bar CACIB: Exc.1, CAC, CACIB, BOB

Bar CAC: Exc1, CAC, BOB Montenegro Champion

01.05.2011. Makedonia CAC 1: Exc1, CAC, BOB, BOGIII

Makedonia CAC 2: Exc1, CAC, BOB, Macedon Champion

02.05.2011. Moldavia CAC: Exc1, CAC, BOB, Moldavia Champion

Bulgaria CAC: Exc1, CAC, BOB, Bulgaria Champion



Happy Birthday du Moulin de McMonique



30.04.2011. Bar CACIB: Exc.1, CAC, res.CACIB

Bar CAC: Exc1, CAC Montenegro Champion

01.05.2011. Makedonia CAC 1: Exc1, CAC

Makedonia CAC 2: Exc1, CAC Macedon Champion

02.05.2011. Moldavia CAC: Exc1, CAC Moldavia Champion

Bulgaria CAC: Exc1, CAC Bulgaria Champion




2 megjegyzés:

Rita írta...

Ismét nagyon gratulálunk Nektek!! Egy hétvége, 8 Championátus, hát ez a nem semmi!!! :)

A képek alapján Montenegrót is nyugodtan beírhatom az "Ezt még látnom kell egyszer" feliratú mappámba. :)

Andrea írta...

Gratulálok, nagyon szép eredméneyek!