2008. szeptember 25., csütörtök

Utálom a várakozást

Afró ma van a 63. napon az első fedezéstől számítva. A szakkönyvek szerint ma várható az ellés !! Éljen. Na már most az Én Afróm nem olvassa a szakkönyveket, nem csiszolgatja az elméjét (köztudott róla, micsoda IQ bajnok).
Ez a tudatlanság meg is látszik a mai napján. Reggel felzabálta a kicsik kecsketejes tápját. Ezt lenyomta egy kis császárszalonnával, házikolbásszal, némi kenyérkével, és nasi ként elropogtatott némi száraztápot is. Szóval ez a jány csak zabál egész nap. Esze ágában sincs szülni. Mama félóránként kergeti, hogy a lázmérőt a fenekébe dugdossa, az orvossal konzultál, körmeit tövigrágja, teljesen idegbeteg. Hiába mondom ennek a tyúknak, hogy a könyvek is megírták, hogy már az ételt vissza kell utasítani, vackot kell készíteni, és .............
Nem hisz nekem.
Nem bírom ezt a várakozást. :((
Orvosom a hét végén elutazik. Sírok.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyugalom!!
Holnaptól melegfrontot mondanak az idöjósók,ugyhogy mielött elutazik a dokibácsi meglesznek a picik is.
Millió puszi.

Judit

Névtelen írta...

Nyugi, majd jól nem fogsz aludni éjjel úgyse. Ha nem ma akkor holnap.

Rita írta...

Nagyon szurkolunk,hogy minden rendben legyen, esetleg segíthet a dolgon,ha megmutatod Afronak a szakkönyvek vonatkozó részeit.

Kitartást Nektek!! Kérlek jelentkezz,ha esemény van! Szorítunk nagyon!!

Pusz: R&2A

3M írta...

Még mindig semmi? Pedig nagyon drukkolunk! Mutogass neki kismacskákat hátha kedvet kap a szüléshez :)

McMonique Kennel: írta...

Édes vagy Gigi ! Tudtam, hogy Rád lehet számítani. Nem baj, majd telefonálok neked éjszaka, hogy tarts ébren szóval ! :))

Zsera írta...

Mi is nagyon szorÍtunk! Éjjel suttogj Afi fülébe, hátha ihletet kap... de ha a pocaknak beszélsz, lehet hatásosabb lesz :)
Ne izgulj, minden rendben lesz, nagyon várjuk az új hÍreket!
Szurk és puszi!

Névtelen írta...

Hát még mindig nem tudod h az én telefonomon van kikapcs gomb és elég soxor használom is? Este 8-kor mindenképpen :-D De lélekben azért veled leszek!