2008. október 26., vasárnap

Dombóvár CAC

Ma megint Drazsé királylányt mutattuk be a kiállításon. Ez a kötöszködős kis ribi................ ! Egy ronda némber. Akibe teheti belecsíp, rámordul. Reggel természetesen előadja a hattyú halálát (Ő is), fázik, álmos, minden baja van, nincs kedve kiállítani, és egyáltalán nem is érti, hogy mit keres Ő ilyen sáros helyen, amikor otthon a pihe puha ágyíkó várja. S mikor kiderül, hogy én jobban tudok hisztizni megadja magát, délutánra megjön az ihlet, a kiállítókedv, vagy csak azt gondolja, "jó legyen, hamarabb szabadulok, és különben is Te vagy a főnök".
Szóval összeszedte magát, és Drazsé ma megint nagyon ügyesen dolgozott, és ez meg is hozta az eredményét is. Gratulálunk neki !



Barakka du Moulin de McMonique - K1, HPJ, Best Junior, BOB

Barakka (Drazsé) ezzel az eredményével teljesítette

a

Hungária Junior Champion

feltételeit !


Nagyon büszkék vagyunk rá, és gazdáira !

Úgy gondoljuk, hogy még nagyon sok sikeres kiállítás elött áll ez a fiatal kutya.




Ma végre lehetőségem volt három másik fiamat is magammal vinni, és egy kicsit megsétáltatni őket a kiállításon. Bébi1 (Túró) és Bébi2 (Rockefeller) pillanatok alatt összekapott a sok remek csaj láttán. :)) Iván nem is értette a két kis idiótát, hogy min veszekszenek, hisz minden nő csak rá vár :))


3 megjegyzés:

Rita írta...

Nagyon-nagyon gratulálunk Drazsé címéhez!!
Biztosan nagyon ügyesek voltatok ma is!! :))
Háát, egyetlen királylány sem szeret hajnalban kelni!! :D

3M írta...

Nagyon helyes csajszi lett Drazsé, nem csoda, hogy a fiúk összevesznek a kegyeiért :)

Névtelen írta...

Köszi a bókokat, és a gratulációkat! Anya és Apa is nagyon büszkék rám, nem hagynak élni, azóta mindig velőscsontot, meg ilyeneket kell ennem! Aszongyák jutalom... Tudja fene!
Most estem át egy csúnya mandulagyulladáson, egy darabig nem énekelhettem, de már jól vagyok! Csók a rajongóknak: dr.Azskovics Jolánka alias DRazsé