2009. április 27., hétfő

A cikk

Egy titkot árulok el. Júniusban az "a Kutyában" skót terrier fajtabemutató cikk lesz ! Erre készülök napok, hetek óta. Cikket írtam.............., még írtam............, és még írtam................ Egy kis ezzel azzal feltúrbózva, kiegészítve. Szóval jó sok munkám, és időm van benne. Az egész ügylet megkoronázása képpen tegnap fotózni voltunk. Délelött készültek a stúdió képek, amik közül a főszerkesztő asszony Harcsás Márti válogathat az újság borítójára.
A műteremben délelött 10 órakkor kezdtünk Deák Vikivel (dogstarfoto). Kutyáink nagy türelemmel és kitartással csinálták végig az állj ide, menj oda, ülj, feküdj, ide nézz, oda nézz.................... tortúrát. (A hírek szerint szenzációsak lettek a képek. Még az eredeti alap elképzelést is megingattuk egy két spontán ötlettel, és így készült fotóval) Aztán rohanás át a Népligetbe. 13 órára volt a randi megbeszélve Alexel az "a Kutya" fotósával, és a többi gyerekem gazdijával. A studióban már Viki kifacsart engem és Tivadarékat is, de Alex az egész társaságot tönkretette. Sziporkázó ötletei nagyon jók voltak, és egy szuper végeredményt produkáltak. Készült nagyon sok szaladgálós, játszós kép. Csoport képek, standard képek, portrék tömkelege. A végén kutyáim már mozdulni sem akartak. Szegények, annyira sajnáltam őket. De mindegy, teher alatt nő a pálma ! Végülis este hét körül értünk haza. Ma már csak négykézláb tudok közlekedni, azt is csak csiga tempóban. Viszont már jöttek a tegnapi napról a visszajelzések. A studióképek is és a természetben készült képek is nagyon nagyon jók lettek. Sajna egyet sem rakhatok addig ide, amíg az újság meg nem jelenik. Nagyon nagyon sírnom kell e miatt, de sajnos ez van....... Természetesen ezt a hiányosságot júniusban pótolni fogom.
Na ami a lényeg, hogy a hírek szerint Márti már kicsit bajban van, mert nem győz válogatni. Éljen szúrjunk ki a főszerkesztő asszonnyal! Drukkolok, hogy olyan színes és gazdag legyen a végeredmény, amilyennek szeretném. A cikk megírásában az inspirált, hogy végre eloszlassam azt a sok tévhitet, mely a skót terrier fajtát körbeöleli. Ha már csak egy könyvkiadó vagy internetes portál elolvassa a cikket és ez alapján helyesbíti a fajtabemutatóját, akkor már nyert ügyünk van.
Köszönet a kitartásért és a jelenlétért Tivadarnak, Krisztiánnak, Sunnynak, és Bringának. Köszönet Mariannak és Jocónak, Lilinek és Manfrédnak. Köszönet Vikinek és Sophinak, és Beckának. Természetesen az én két feka csemetémenk Túrónak és Juniornak.
Mai fáradságom, és izomlázam ellenére nagyon szívesen emlékszem vissza a tegnapi napra, mert állati jól éreztem magam. Sokat nevettünk, viccelődtünk, és ez nagyon nagyon jó volt.

8 megjegyzés:

meecee írta...

Na jó, akkor 2 év kihagyás után most az egyszer megveszem az A Kutyát :-D

Molnár Ágnes írta...

Wow,
Akkor most én is megnézem.
:o))))

Rita írta...

Jajj de jóó!!! Már most alig várom,hogy a kezembe vehessem a skótos a Kutyát!
Természetesen a képeket is nagyon várjuk, nagyon szeretünk skótos (és westie-s) képeket nézegetni.

Fehérekkel nem lesz a közeljövőben hasonló "akció"? :D

Bajkán Tivadar írta...

Én köszönöm, hogy ott lehettünk a fotózáson :)
Tivadar, Sunny, Bringa

3M írta...

Köszönjük a lehetőséget! Remélem Manci szóba áll majd velünk akkor is amikor már sztár lesz :)
Nem csodálom, hogy a sok gyönyörű képből nehéz választani, nem irigylem a főszerkesztő asszonyt!

Todi Ági írta...

Tudom, hogy nem fogod elhinni, de most nézegettem végig az összes kutyás újságot és mérgelődtem, hogy egyben sincs skót terrier! Hát...! Minden kívánságom így teljesüljön!!

anita írta...

Megvesszük mi is!

gaeloway írta...

mi is köszönjük a lehetőséget, nagyon élveztük.... különösen a Breki(ennyi jó pasit!!!)várom majd az újságot... Jó pihenést a hosszú hétvégére!!!