2010. augusztus 4., szerda

Bemutakozunk, mi vagyunk az AVATAR csapat

Annyi mindenen vagyok túl, pedig még csak az év derekára mutat a naptár. Időnként nagyon fáradt vagyok. Na ez természetesen nem tartozik a kennel hírei közé, mert ez már a legbensőbb családi ügyek kategóriája. Mindegy. Talán ezért van az a nagyfokú hanyagságom is, hogy itt állok egy rakás édes kis haramiával, és sehol, de sehol egy árva hirdetés sincs róluk. :(( Még a honlapunkon sem.



Kedves BARTÁTNÉM múlthéten pár szóval megdöfködött, amiért Én állati hálás vagyok neki. Ugyanis ezt mondta:
- Te meg mire vársz ? Parafenomén legyen az aki kiskutyát akar ? Honnét tudják az emberek, hogy nálad kicsik vannak ?



Igaza van. :((


Ezért most minden utolsó energiát összeszedve ismét nekiálltunk a bébik fotózásának, sőőőőőt, még a honlapra is felraktam őket !



Mindenki új zsinórt kapott a nyakába, mert az előzőt már igencsak kinőtték, meg igen rövidre sikerült vágnom a végét, és már a bundájuk eltakarta a megkülömböztető jelzést.


Hmmmm. Igen most van akinek túl hosszú a zsinórja, de sebaj, a konyha ablakból is jól látom, hogy ki rosszalkodik épen, amikor kint vannak a kertben :))

Kitaláltam, hogy kedvenc filmem szereplői után nevezem el a bandát.


Eytukan du Moulin de McMonique - Zöld zsinór
Természetesen Ő egy fiú gyermek. Ő a Grinicsi pontos idő, aki kakassal van keresztezve. Minden nap gondoskodik ébresztésemről. Mikor még a többiek alszanak, Ő tájékoztat minket, hogy fél hat van, és a napocska is felkelt.

Most mond, Te miért piszkálsz engem ilyen hülyeséggel ? Én mindíg szép vagyok !


Azok ott mit csinálnak ? Mindjárt rendet teszek közöttük !
Soha nem csináltam ilyet, de ha azt akarod, akkor így is tudok állni.


Avatar du Moulin de McMonique - Kék Zsinór
Maga a földreszállt nyugalom, de ez nem azt jelenti, hogy valamiből is kimaradna. Neeeeem, Sőt ! Minden érdekli, de csak a maga arisztokratikus módján. Nem lekenyerezhető, és nem megvehető. Négylábbal áll a földön. Már most tudja, hogy neki mi jó, és mire van szüksége. Természetesen így is cselekszik, és csak arra hajlandó, amihez kedve van.


Viselkedj rendesen !




Inább jó leszek

Megsértődve
Duzzogva

Csak nem képzeled, hogy egy ilyen miniatűr sajtért majd szóbaállok veled


Jake Sully du Moulin de McMonique - Fehér zsinór
Ő imád a csajokkal bandázni. Már most rafináltkodik, és mindíg valamin töri az agyát. Kombinál, gondolkozik. Semmitől nem ijed meg ő sem. Haspárti, tehát egy egy jó falattal levehet ő a lábáról.




Tsu'tey du Moulin de McMonique - Szürke zsinór
Na Ő igazán a felsőbbrendű faj. Már most mindenkit lenéz. Csak nem gondolom, hogy mindenféle pór népekkel szóbaáll. Ő garantáltan csak papírra végzi a dolgát, és azonnal szól, hogy büdös van, és valamelyik alattvaló azonnal takarítsa azt el. Nagyon hasonlít "Fehér zsinóros" testvérére, azzal a külömbséggel, hogy neki nincs fehér csík a mellszőrében.




És akkor most jöjjenek a lányok, a három grácia, a három égedelem. Egésznap tőlük zeng minden.


Pandora du Moulin de McMonique - Rózsa zsinór
Tündérnek álcázza magát, de valójában köze sincs hozzá. Ha nem lát, akkor nyakig ül a balhéban. Ha ott vagyok, akkor csak ártatlanul rebegteti a pilláit. Fedák Sári kispályás tanuló jelölt hozzáképest.


Ééééén ? Rossz ? Soha !!




Mo'at du Moulin de McMonique - Piros zsinór
Most mit is mondhatnék. Ha elárulom az igazat, soha nem lesz gazdája. Húúúú, hát igazi égedelem, egy ödögfajzat. Verekszik, kiabál, egy igazi nagypályás. Neki mindíg igaza van, Ő mindenkinél erősebb, Ő mindenkinél mindent jobban tud. Na és kinek nincs már klazur az orrán ? Na kit szoktak a nagyok megcsipkedni a pofátlansága miatt ? Ki tépi a nagyok pofályát ? Ki nem tisztelt senkit ? Ki az aki folyamatosan ugrál le mindenhonnét ? Ki az aki már most a macskát üldözi ? Iiiiigen ! Ez mind Ő ! Azért csendesen megvallom, hogy Ő és narancs kollégája a kedvencem. Imádom az ilyen kutyákat. :)








Neytiri du Moulin de McMonique - Narancs zsinór
Piros kolléga párja. Amit rá írtam, az szórul szóra igaz narancsra is. Igen, ők ketten bontják a házat.


A bűnbánó

De nem is lehet igazán haragudni rá.


Elkezdjük gyakorolni a standard állást. Mert ciki ide, vagy oda. Mi ezt még soha nem gyakoroltuk, és nem nézegettem őket, ilyen szemmel. Hamarosan ilyen képeket is teszek fel.


2 megjegyzés:

Molnár Ágnes írta...

Nagyon jó nézni ezeket a csoda kis fekete gombócokat :o)
Csinosak, helyesek, szépek,
Ági,

Zsera írta...

Nagyon jó volt olvasgatni ezt a bejegyzést (a többit is persze, de ezt különösen!) Bájos ördögfiókák! :))