2010. augusztus 14., szombat

Öcsi bácsi titkos élete

Természetesen a véneket sem kerüli el a tisztálkodási megpróbáltatás. Igaz nekik sokkal lasabban nő a szőrük, és a sártengereket is szorgosan kikerülik, úgyhogy lényegesen tisztábbak és rendezettebbek mint ifjú társaik. De hát őket sem kerüli el az elkerülhetetlen. Időnként igenis beizzítjuk a nyírógépet.
Ma Öcsi bácsi került sorra. Sanyival döbbenten néztük, hogy az egész nap a kosárkájában heverésző vénemberünkből milyen mocsok ázik ki. A gubancokról már nem is beszélek. Sajnos meg kellett állapítanunk, hogy Öcsike valószínűleg csajozni vagy kocsmázni jár éjszakánként. Mástól nem lehet ennyire koszos. Meg amúgy is. Reggel fél 11 elött nem igen kerül elő, és még akkor is nagyon nagyon álmos. Ekkor egy gyors pisi, és már kéreckedik is vissza, hogy Ő bizony még aludna egy kicsit.
Na mindegy. Kiáztattuk belőle a cserépnyi földet, lenyírtuk a kabátkát. Fickósra csináltuk a sérót. Lehet neki indulni az éjszakai dajdajozásnak. Öreg kutya, nem vén kutya !

3 megjegyzés:

Kappel Hedvig írta...

Na tudom már, hogy kire ütött az én egyetlen kutyám :) A kedves apukájára :)
Valahonnan ismerős ez a sokáig alvás, éjjel üzemelés, egyébként meg egész nap fekszem menetrend.
Le se tagadhatná Bagettet a drága édesapja :)
Puszi Nektek!

Hédi és az egész család :)

Rita írta...

Arthur is imád sokáig aludni!!! :D (Kivéve,amikor én imádnám,ha lehetne.. -.- )

Nagyon örülünk,hogy Öcsi apu ilyen jó karban van, hogy éjjel csajozni jár!! :) Szerintem reggel titokban biztosan ezt a számot fütyüli a pissentés közben: http://www.youtube.com/watch?v=MvdvH9Dh2_0&feature=related

"That we can baby, we can do the One Night Stand..yeah.."
:D :D

Molnár Ágnes írta...

Úgy látszik tényleg ez az öregedés, jele, hogy egész nap csak fekszenek, és nem képesek még csak egy kicsit sem kibújni a jó meleg puha ágyacskájukból, nálunk Scarlet is ezt csinálja, egész nap, csak fekszik, és alszik. :o)